MASUK HOSPITAL AKIBAT TERLALU BERSERONOK DENGAN BATANG UBI SEHINGGA MEMAKSA DOKTOR KELUARKAN KERANA MELEKAT

loading...

http://barularviral.blogspot.com/2017/02/masuk-hospital-akibat-terlalu.htmlhttp://barularviral.blogspot.com/2017/02/masuk-hospital-akibat-terlalu.html

  • http://barularviral.blogspot.com/2017/02/masuk-hospital-akibat-terlalu.html

MASUK HOSPITAL AKIBAT TERLALU BERSERONOK DENGAN BATANG UBI SEHINGGA MEMAKSA DOKTOR KELUARKAN KERANA MELEKAT


SEORANG penagih porno berdepan detik memalukan apabila terpaksa menjalani pembedahan selepas batang ubi yang digunakan untuk melakukan aktiviti seks luar tabii, tersangkut dalam duburnya.
Lelaki berasal dari Afrika itu mengakui, dia menjadikan batang ubi berukuran 18 inci sebagai alat bantuan asmara (dildo) untuk dimasukkan ke dalam duburnya.
Ubi kayu sebelum dijadikan mangsa.Ubi kayu dildo 18-inci yang dikeluarkan daripada dubur lelaki terbabit.


Dia menyarung batang ubi dengan dua balutan kondom sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital selepas ianya patah di dalam dubur dan tidak dapat dikeluarkan.
Menurut laporan Manuel Estrada, lelaki yang tidak didedahkan identitinya itu digegaskan ke wad kecemasan setelah balutan kondom yang disarung pada batang ubi koyak, menyebabkan ianya tersekat.
(AMARAN: Video mengandungi unsur grafik yang kurang menyenangkan)
Lelaki berusia 55 tahun itu dimasukkan ke Hospital San Juan de Dios di bandar Costa Rica dan terpaksa menjalani pembedahan lebih kurang satu jam bagi membuang benda asing tersebut.
Sumber: apeciterAbout BaruLaViral

Powered by Blogger.
LIKE,SHARE PAGE DAN KLIK (X) UNTUK BACA Button Close