ISU & KONTROVERSI

Kalau 'abang nak' juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!

loading...

Kalau 'abang nak' juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!

Kalau 'abang nak' juga, pergi masuk bilik Fatin buat apa yang abang nak saya PENAT la malam ni.!!

Seorang ibu menghantar anak perempuannya yang berusia 17 tahun untuk satu pembedahan pemulihan seleaput dara sebelum mengatur suaminya untuk memperkosa gadis itu.

Dia juga dipercayai meminta gadis itu untuk melakukan aksi telanjang untuk lelaki berumur 37 tahun itu yang juga merupakan suaminya sendiri.

Remaja ini mengatakan perkara ini dalam perbicaraan mahkamah selepas dakwaan perkosaan diajukan terhadap bapa tirinya sendiri.

Menurut remaja itu, kedua ibu bapanya bercerai ketika dia berusia tujuh tahun dan setelah itu ibunya berkahwin dengan suspek yang merupakan bapa tirinya.

Katanya, ketika dia erumur 16 tahun, ibunya yang berusia 39 tahun memujuknya untuk melakukan hubungan seks dengan ayah tirinya itu.

"Ibu ingin memenui keinginan bapa tiri saya yang ingin "tidur" dengan gadis yang masih dara. Jadi ibu meminta saya untuk berhubungan seks dengan bapa tiri saya tetapi pada saat itu saya sudah tidak mempunyai dara", katanya.

Ketika ibunya tahu akan hal tersebut, ibunya memaksa dia untuk mendapatkan selaput dara 'buatan' dan mengancam akan memotong jari-jarinya jika ia menolak.

Gadis itu akhirnya bersetuju untuk menjalani pembedahan pada bulan Ogos lalu.

Setelah itu, ibunya merancang percutian keluarga dengan tujuan untuk mengatur rancangan supaya suaminya dapat berhubungan seks dengan gadis itu.

Lelaki itu bagaimanapun tidak dapat menunggu dan memperkosa gadis itu di rumah mereka.

Remaja itu mengatakan kepada mahkama bahwa dia telah megadu dirinya dirogol ayah tiri kepada ibunya, namun ibunya tidak melakukan apa pun untuk membantunya.

from Pencuri Viral

About BaruLaViral

Powered by Blogger.
LIKE,SHARE PAGE DAN KLIK (X) UNTUK BACA Button Close